2018-11-09

Rólunk

Kesztler Róbert

vezető lean tréner és tanácsadó
A Lean Design Akadémia, a LeanDesign.hu, az eLEAN.hu alapítója. 20 év gyártási tapasztalattal rendelkezik, szakmai karrierje a folyamatmérnöki pozíciótól a lean igazgatói pozícióig haladt. 15 év lean bevezetési tapasztalat, több lean könyv írója és kiadója, tanulmányok Amerikában és Japánban, Porsche módszertan hazai képviselője és oktatója.

Kosztolányi János

vezető lean tréner és tanácsadó
A Kaizen Pro, a Plantifier és a BME Lean szakmérnök képzés alapítója. A Lean szótár, az Útmutató a lean gyakorlati alkalmazásához szerzője, számos lean témájú könyv lektora, szakmai konferenciák rendszeres előadója és mentora, a Műegyetem Kiváló Oktatója. 17 éves folyamatfejlesztési tapasztalata TPS alapokon nyugszik.

Bereczki Gábor

lean tréner és tanácsadó
Mikrovállakozásnál 8 év kereskedelmi, gyártási, pályázatírási és minőségbiztosítási tapasztalat, 3 év multinacionális környezetben, mint termeléstervező, SAP folyamatfejlesztő és belső tréner, több mint 50 Excel makró programot írt már, 2 éve a BME lean szakmérnök képzés oktatója.

Fésüs Norbert

lean tréner és tanácsadó
A BME lean szakmérnöki képzés oktatója, tudományos kutatója, soft skill tréner és mentor, 5 év lean folyamatfejlesztői és logisztikai tanácsadói tapasztalat.

Nika Tamás

lean tréner és tanácsadó

Seres Richárd

lean tréner és tanácsadó
6 év folyamatfejlesztés termelési és irodai környezetben, széleskörű szakmai tapasztalat vezető szintig, MLBKT lean tagozatának projektvezetője, BME lean szakmérnöki képzés gyakorlati oktatója, 5 év termékfejlesztés, 10 év gyártási tapasztalat.